Uw bedrijfstuin, net zo belangrijk

Zowel privé als zakelijk, alles op een rij. Er zijn enorm veel verschillende soorten tuinen. De bedrijfstuin is daar ook één van. Deze wordt nogal eens vergeten, maar is minstens net zo belangrijk. Het maakt natuurlijk onderdeel uit van het visitekaartje van uw bedrijf.

Kantoorpanden zijn veelal omringd door parkeerplaatsen en hier en daar een strookje groen. Gras, borders of een rij bomen... Het vergt veel tijd en moeite om dit netjes bij te houden. Snoeien, bladeren opruimen, onkruid wieden en schoonmaken. Ook voor dit soort zaken kunt u Oudshoorn Tuinen inschakelen. Zodat u er geen omkijken meer naar heeft en dus onbezorgd aan het werk kunt.

En heeft u ’s winters veel last van sneeuw? Ook dan staat Oudshoorn Tuinen voor u klaar. Denk aan het sneeuwvrij maken van uw paden, parkeerplaatsen of werkterreinen.

zorg voor uw bedrijfstuin

‘De juiste zorg voor uw bedrijfstuin’

Oudshoorn Tuinen verzorgt onderhoud voor vele kantoorpanden, diverse restaurants en hotels. Bel voor een afspraak en wij zorgen voor een vrijblijvende onderhoudsofferte op maat.

Bel voor een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs.

T: 035 524 12 00
M: 06 502 023 28

We nemen de mogelijkheden met u door en maken een schets die aansluiting vindt op uw wensen.

http://www.oudshoorntuinen.nl/

oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen