Wie is Oudshoorn

Prachtige bloementuinen, kindvriendelijke tuinen, vijvertuinen... Je kunt het zo gek niet bedenken of Oudshoorn Tuinen heeft er ervaring mee. Bram Oudshoorn legde in 2000 een terras van cobblestones aan en is sindsdien nooit meer gestopt.

medewerkers

Vandaag de dag heeft Bram een sterk team opgebouwd. De één houdt zich specifiek bezig met het ontwerp, de ander is druk met de aanleg en het onderhoud van tuinen. Zo hebben alle medewerkers van Oudshoorn Tuinen hun kwaliteiten.

materialen en gereedschappen

Een goede hovenier heeft de juiste middelen nodig. Van regulier tot professioneel gereedschap. Oudshoorn Tuinen beschikt naast spades, bezems en harken ook over een professionele verticuteermachine, Engelse gazonmaaiers en een minigraafmachine. Uw tuin is bij ons in de beste handen.

transportmogelijkheden

Om al deze gereedschappen te vervoeren beschikken we uiteraard over de juiste vervoermiddelen. Grote aanhangers, vrachtwagens en containers. Naast de grote en reguliere tuinklussen, kunt u ook bij Oudshoorn Tuinen terecht voor kleine klusjes, zoals het vervoeren of afvoeren van groen.

aangesloten bedrijven

Een groot netwerk is in onze branche erg belangrijk. Want wat te doen bij groot grondverzet en takelwerkzaamheden? Of een boom groter dan 15 meter? Het hebben van de juiste contacten met kwaliteitsbedrijven maakt ons werk een stuk gemakkelijker. Oudshoorn Tuinen werkt samen met bedrijven uit verschillende industrieën: hout, elektra, loodgieter en sloop.

betrokken

‘Sponsoring’

Oudshoorn Tuinen laat z’n betrokkenheid zien door sponsoring en het steunen van goede doelen, als astmastichting de Luchtballon en stichting de Opkikker.

Bel voor een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs.

T: 035 524 12 00
M: 06 502 023 28

We nemen de mogelijkheden met u door en maken een schets die aansluiting vindt op uw wensen.

http://www.oudshoorntuinen.nl/

oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen