Een mooie tuin vraagt om onderhoud

Tuinen zijn prachtig. Zowel groot als klein, lekker kleurrijk of strak groen. Het is een plek om van te genieten, waar de kinderen urenlang spelen.

Buiten de schoonheid en het plezier om, kan een tuin ook best wat ellende veroorzaken. Wat dacht u van mos in het gazon, een uit de kluiten gegroeide border, een scheef groeiende, oude boom die recht op uw huis afkomt. Of een boom waar u de voordelen van ziet, maar uw buren juist niet. Voor Oudshoorn Tuinen is dat allemaal geen probleem. Advies, hulp bij een geschil, vergunning én het kappen van een boom. Wij doen het allemaal voor u...

Tuinonderhoud wordt vaak vergeten. Er komt meer bij kijken dan onkruid wieden, grasmaaien en hier en daar een haagje of takje bijknippen. Het zou toch zonde zijn als uw droomtuin langzaamaan verandert in een nachtmerrie. Om dit te voorkomen is het van belang regelmatig onderhoud te verschaffen.

Denk aan: bemesting, besproeiing, beregeningssysteem, specifieke vormsnoei, snoeien of knippen (van hagen en solitairs), border en perken onderhoud, maaien, reiniging van vlonders, terras, vijveronderhoud, renovatie, ongedierte bestrijding, organisch vuil afvoeren, nieuwe bollen planten, etcetera.

gazon onderhoud

‘De juiste zorg voor uw gazon’

Oudshoorn Tuinen verzorgt graag het onderhoud van uw tuin. Wij hebben de kennis, het materiaal, de juiste machines en zullen geen maaibeurt overslaan.

Bel voor een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs.

T: 035 524 12 00
M: 06 502 023 28

We nemen de mogelijkheden met u door en maken een schets die aansluiting vindt op uw wensen.

http://www.oudshoorntuinen.nl/

oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen