Het begint met een goed tuinontwerp

Voor elke tuin is een goed plan nodig. Of het nou om een nieuwe tuin gaat of een oude tuin die nodig aan een opknapbeurt toe is. U kunt er ook voor kiezen slechts een deel van de tuin aan te pakken. Door alle wensen te bespreken is een schets van uw droomtuin zo gemaakt.

Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op het gebied van tuinen. Kijk alleen al naar de verschillende soorten bestrating: beton, leisteen, natuursteen, klinkers, et cetera. Door jarenlange ervaring – in de praktijk en de theorie – nemen we alle mogelijkheden met u door om op die manier aansluiting te vinden op uw wensen. Maak vrijblijvend een afspraak.

inspiratie opdoen

‘Laat u inspireren’

Zet al uw ideeën op papier. Ga op zoek naar foto’s van andere tuinen. Kortom: laat u inspireren. Op deze manier hebben wij een duidelijk beeld van uw wensen. Kunnen we samen alle mogelijkheden doorlopen. En is een uiteindelijke schets gemakkelijk te maken.

Bel voor een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs.

T: 035 524 12 00
M: 06 502 023 28

We nemen de mogelijkheden met u door en maken een schets die aansluiting vindt op uw wensen.

http://www.oudshoorntuinen.nl/

oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen oudshoorn-tuinen